Even voorstellen

Spaarne Praktijk

Even voorstellen

 

Mijn naam is Martijn Guiot. Ik was tot eind 2016 werkzaam als zelfstandig gevestigd psychiater in mijn eigen praktijk aan het Spaarne in Haarlem. Voordat ik in 2009 de Spaarne Praktijk begon, heb ik een aantal jaren als psychiater bij GGZ inGeest en bij de Brijder Verslavingszorg gewerkt. De opleiding tot psychiater heb ik in het AMC in Amsterdam gevolgd. Momenteel werk ik voor GGZ Interventie. Dit is een instelling voor verslavingszorg. Ik werk op de locaties in Amsterdam en in Bilthoven.

 

Mijn specialisatie is de behandeling van verslaving gecombineerd met psychische problemen, zoals bijvoorbeeld angsten, depressie en ADHD. Bij GGZ Interventie worden ambulante en klinische behandeltrajecten aangeboden. De behandeling kan bestaan uit individuele behandeling en groepstherapie en wordt eventueel gecombineerd met medicatie. Een diagnostisch traject, zowel ambulant als klinisch, behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Vanzelfsprekend sta ik als psychiater ingeschreven in het BIG-register en het specialistenregister van de RGS van de KNMG. Ook ben ik lid van verschillende beroepsverenigingen, waaronder de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie en de Vereniging Zelfstandig Gevestigde Psychiaters Kennemerland.